Σαράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σάράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Πέμπτη από 6.430 διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο.


Ο «υπουργός υγείας» Ουνάλ Ουστέλ σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι τα οκτώ θετικά περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και 32 περιστατικά είναι μολύνσεις εντός της κοινότητας.

Τα 16 προέρχονται από τη Λευκωσία, δύο από την Κερύνεια, 12 από την Αμμόχωστο και δύο από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 4.444 ενώ 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο COVID-19

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.