Σκαρφάλωσε σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες της Ευρώπης χωρίς σκοινιά (βίντεο)

Σκαρφάλωσε σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες της Ευρώπης χωρίς σκοινιά (βίντεο)

Ο Τζορτζ Κινγκ, ο 21χρονος που σκαρφάλωσε στον ουρανοξύστη Shard του Λονδίνου, πήρε και πάλι τη ζωή στα χέρια του, στην κυριολεξία, ολοκληρώνοντας σήμερα με επιτυχία μια επικίνδυνη ελεύθερη solo αναρρίχηση σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες της Ευρώπης, στη Βαρκελώνη, χωρίς τη χρήση σκοινιών ή άλλων μέτρων ασφαλείας.

 

Πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τον Βρετανό να αναρριχάται στην κορυφή του ύψους 116 μέτρων Melia Barcelona Sky Hotel. Μόλις κατέβηκε από το κτίριο, συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή προστίμου.

«Όταν βρισκόμουν στην κορυφή, ένιωθα ότι επρόκειτο για μια άλλη διάσταση της ευτυχίας», είπε ο Κινγκ στο Reuters. «Όταν συνάντησα την αστυνομία κάτω, το μυαλό μου βρισκόταν ακόμη στα σύννεφα». Ο Τζορτζ Κινγκ σκαρφάλωσε το ξενοδοχείο της Βαρκελώνης σε περίπου 20 λεπτά.

Δείτε εδώ όλο το βίντεο της αναρρίχησης:

 

Το 2019 είχε αναρριχηθεί στο κτίριο Shard, ύψους 310 μέτρων, στο Λονδίνο, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στη Βρετανία και πάλι χωρίς κανέναν προστατευτικό εξοπλισμό.

 

Πηγή: Reuters/huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE