ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Βρήκε άγνωστο στο σπίτι του και τον καταδίωξε - Χειροπέδες σε 25χρονο

Πάφος: Βρήκε άγνωστο στο σπίτι του και τον καταδίωξε - Χειροπέδες σε 25χρονο

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση άνδρας, ηλικίας 25 ετών, κάτοικος επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το περασμένο Σάββατο, 3 Απριλίου 2021, από συντηρητή οικίας σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 6.30μ.μ. της ίδιας ημέρας, είχε μεταβεί στην εν λόγω οικία, της οποίας οι ένοικοι απουσιάζουν στο εξωτερικό. Στην προσπάθεια του να εισέλθει στην οικία πρόσεξε ότι η πόρτα ήταν σπασμένη και ανοικτή. Αφού εισήλθε στην οικία, είδε να βγαίνει από υπνοδωμάτιο της οικίας, άγνωστο άνδρας, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τον παραπονούμενο, εξήλθε της οικίας τρέχοντας και τράπηκε σε φυγή. Ο παραπονούμενος καταδίωξε τον άγνωστο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ανακόψει.

Από έλεγχο που διενήργησε ο παραπονούμενος στην οικία, διαπίστωσε ότι από την οικία είχαν κλαπεί διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τη σύλληψη του 25χρονου ακολούθησε έρευνα στην οικία και το αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων και άλλα αντικείμενα, που πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπής, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top