Ο άνθρωπος που μπορεί να χτυπά παλαμάκια με τους ώμους του -ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνθρωπος που μπορεί να χτυπά παλαμάκια με τους ώμους του -ΒΙΝΤΕΟ

Viral έχουν γίνει τα βίντεο ενός 19χρονου από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, καθώς έχει την ικανότητα να ενώνει τους ώμους του σαν να χτυπάει παλαμάκια.

Ο νεαρός έχει προκαλέσει… πανικό στα σόσιαλ μίντια με βίντεο που ανεβάζει, στα οποία δείχνει τα κατορθώματά του. Σε κάποια από αυτά λιώνει κουτάκια μπύρας με τους ώμους και κρατάει σαμπουάν.

Όπως έχει γνωστοποιήσει, η ικανότητα του αυτή οφείλεται σε μια σπάνια πάθηση που προκαλεί σκελετική ανωμαλία.

Πρόκειται για μια πολύ σπάνια πάθηση, η οποία εμφανίζεται μία περίπτωση ανά ένα εκατομμύρια γεννήσεις και αφορά ακόμα και σε ανωμαλίες οστέωσης κρανίου και πολυάριθμες οδοντικές ανωμαλίες.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.