Πυροβόλησε στα Burger King γιατί... άργησε η παραγγελία της

Πυροβόλησε στα Burger King γιατί... άργησε η παραγγελία της

Μία γυναίκα καταζητεί η αστυνομία του Μέμφις στις ΗΠΑ, δίνοντας μάλιστα την φωτογραφία της στη δημοσιότητα αλλά και αμοιβή 1.000 δολαρίων, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή της.

Η εν λόγω δράστης, πήγε στα Burger King (fast food) και παρήγγειλε το φαγητό της, αλλά έκρινε ότι η παραγγελία δεν της παραδόθηκε στην ώρα της. Πήγε λοιπόν στο παράθυρο της υπαλλήλου και δεν δίστασε να βγάλει όπλο, ενώ πυροβόλησε και μέσα στο κατάστημα του Τενεσί.

Στην κατάθεσή τους, οι υπάλληλοι του καταστήματος ανέφεραν πως πριν το σοκαριστικό περισταστικό είχε προηγηθεί τσακωμός, καθώς η δράστης φώναζε πως είχε αργήσει η παραγγελία της.

Επέστρεψε στο αυτοκίνητο της, πήρε το όπλο της και μπήκε στο παράθυρο του drive-thru κρατώντας το στα χέρια και πυροβολώντας στη συνέχεια πολλές φορές κατά των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE