Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: «Μεταβαίνουμε στη Γενεύη με έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό»

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: «Μεταβαίνουμε στη Γενεύη με έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό»

Για την συμμετοχή της Ε.Ε. στην άτυπη Πενταμερή στη Γενεύη, στις 26-27 Απριλίου, εν όψει της συνάντηση της ηγεσίας της Ε.Ε στην Άγκυρα κάνει λόγο σε ανακοίνωση της το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Χωρίς να κρύβουν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις αναφέρουν ότι, «Μεταβαίνουμε στη Γενεύη με έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό. Αναμένουμε κατά τη σημερινή κρίσιμη συνάντηση της ηγεσίας της Ε.Ε στην Άγκυρα, όπως ξεκαθαρίσει το σκηνικό για την παρουσία και συμμετοχή της Ε.Ε. στη Πενταμερή στην Γενεύη».

«Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρέπει να επιμείνει στην εμπλοκή της Ε.Ε στην Πενταμερή για αποτελεσματική και ουσιαστική στήριξη. Η προβολή της απαράδεκτης εισήγησης της Τουρκίας για δύο κράτη δεν πρέπει να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για αποδοχή της όποιας υποχώρησης. Σωστά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προειδοποιεί για Βέτο έναντι των απαιτήσεων της Τουρκίας», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE