Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος

Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με τον πυροβολισμό ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών τεχνολογίας από 72χρονο άνδρα μέρα - μεσημέρι στην Κυπαρισσία. Όπως έγινε γνωστό, το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του, μετά και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης.

Αιτία του τραγικού γεγονότος φαίνεται πως είναι είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό, για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε ο 72χρονος.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον άνδρα επειδή δεν φορούσε μάσκα -κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στηρίζουν την Κύπρο οι κορυφαίοι θεσμοί της ΕΕ - «Η χώρα μπορεί να ηγηθεί με σοβαρότητα, αξιοπιστία και πολιτικό βάρος»

Στηρίζουν την Κύπρο οι κορυφαίοι θεσμοί της ΕΕ - «Η χώρα μπορεί να ηγηθεί με σοβαρότητα, αξιοπιστία και πολιτικό βάρος»

Σε όσους προσπάθησαν να πλήξουν την χώρα, την Κυβέρνηση και τον ΠτΔ απαντούν με τον πιο εμφαντικό τρόπο οι κορυφαίοι θεσμοί της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE