Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος

Ηλικιωμένος σκότωσε 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με τον πυροβολισμό ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών τεχνολογίας από 72χρονο άνδρα μέρα - μεσημέρι στην Κυπαρισσία. Όπως έγινε γνωστό, το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του, μετά και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης.

Αιτία του τραγικού γεγονότος φαίνεται πως είναι είναι λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό, για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε ο 72χρονος.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον άνδρα επειδή δεν φορούσε μάσκα -κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE