ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 6/4 24χρονος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ όταν ο 24χρονος χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι ενώ περπατούσε όπως ανέφερε στην καταγγελία του επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο ΓΝ Λεμεσού όπου διαγνώστηκε με κάταγμα αριστερού οφθαλμικού κόγχου και θλαστικά τραύματα κάτω από το αριστερό μάτι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου ο οποίος και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.