ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι - Καταζητείται 22χρονος

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 6/4 24χρονος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ όταν ο 24χρονος χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι ενώ περπατούσε όπως ανέφερε στην καταγγελία του επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο ΓΝ Λεμεσού όπου διαγνώστηκε με κάταγμα αριστερού οφθαλμικού κόγχου και θλαστικά τραύματα κάτω από το αριστερό μάτι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου ο οποίος και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE