Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν την Τετάρτη 88 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από 8.251 τεστ, όπως ανακοίνωσε ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» του ψευδοκράτους.


Όπως είπε, 16 από αυτά είναι επαφές άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος και 72 είναι τοπικές μεταδόσεις. Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 28 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 27 και 1 στην Μόρφου.

Από την αρχή της πανδημίας εντοπίστηκαν 4.812 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ενώ υπήρξαν και 26 θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE