Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν την Τετάρτη 88 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από 8.251 τεστ, όπως ανακοίνωσε ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» του ψευδοκράτους.


Όπως είπε, 16 από αυτά είναι επαφές άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος και 72 είναι τοπικές μεταδόσεις. Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 28 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 27 και 1 στην Μόρφου.

Από την αρχή της πανδημίας εντοπίστηκαν 4.812 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ενώ υπήρξαν και 26 θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE