Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 88 νέα περιστατικά COVID-19

Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν την Τετάρτη 88 νέα περιστατικά κορωνοϊού, ύστερα από 8.251 τεστ, όπως ανακοίνωσε ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» του ψευδοκράτους.


Όπως είπε, 16 από αυτά είναι επαφές άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος και 72 είναι τοπικές μεταδόσεις. Στην κατεχόμενη Λευκωσία εντοπίστηκαν 28 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο 27 και 1 στην Μόρφου.

Από την αρχή της πανδημίας εντοπίστηκαν 4.812 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα, ενώ υπήρξαν και 26 θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE