ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο... σκαμνί του δικηγορικού συλλόγου ο Παρασκευά για τη βρισιά σε Γιολίτη

Στο... σκαμνί του δικηγορικού συλλόγου ο Παρασκευά για τη βρισιά σε Γιολίτη

Στο πειθαρχικό συμβούλιο των δικηγόρων κλήθηκε ο Μιχάλης Παρασκευά, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ανάρτησή του για την Υπουργό Δικαιοσύνης. 

«Έχουν περιέλθει εις γνώση του Πειθαρχικού Συμβουλίου στοιχεία, στη βάση των οποίων είναι δυτνατό να είσαστε ένοχος, εποδείνιστου, δολίας ή ασυμβίβαστης διαγωγής προς το επάγγελμα ή/και ότι έχετε ενεργήσει ή συμπεριφερθεί κατά τρόπο που αντιβαίνει ή συγκρούεται με τις πρόνοιες των περί Δεοντολογίας των δικηγόρων Κανονισμών. Ειδικά, τα στοιχεία αφορούν το περιεχόμενο της ανάρτησής σας, στην προσωπική σας σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα επιστολή. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, λειτουργώντας αυτεπάγγελτα, ζητά τις απόψεις σας επί των πιο πάνω, εντός δέκα ημερών. Σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί δικαίωμα παράτασης και η απάντησή σας δύναται να θεωρηθεί πειθαρχικό παράπτωμα», αναφέρεται στην επιστολή που στάλθηκε στον υποψήφιο Βουλευτή των Οικολόγων. 

Ο Μιχάλης Παρασκευά έγραψε στο Twitter, «έχουμε ξεφύγει εντελώς όμως.....», συνοδεύοντάς το μήνυμα με την επιστολή. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top