Ανετράπη φορτηγό - Κλειστός ο δρόμος Λεμεσού προς Πάφο (φωτογραφία)

Ανετράπη φορτηγό - Κλειστός ο δρόμος Λεμεσού προς Πάφο (φωτογραφία)

Ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Πάφο, στην έξοδο προς Παραμάλι. Φορτηγό που μετέφερε χώμα ανετράπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Λόγω του ατυχήματος ο δρόμος είναι κλειστός. Επηρεάζεται η κυκλοφορία και στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Οι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Πάφο, καλούνται να εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο, στην έξοδο προς Επισκοπή και διαμέσω του δρόμου Λεμεσού - Πάφου στις Βρετανικές Βάσεις, να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο στην Αυδήμου.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα. Στο σημείο έχουν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

H Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος.

 

Πηγή φωτογραφίας: CY Police Checkpoints

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE