ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

American College

American College

Στις 8 Απριλίου, το American College και η γνωστή ιστοσελίδα Αγγελίες Εργασίας υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με κύριο σκοπό την εύρεση εργασίας σε φοιτητές και απόφοιτους του Κολεγίου.

Σε αυτή τη θερμή τελετή παρευρέθηκε ο κύριος Δημήτρης Δανιήλ, Διευθυντής της ιστοσελίδας, ο οποίος εξήρε την πολύχρονη και πετυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών, «Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, ήρθε η στιγμή να επισημοποιήσουμε τον κοινό μας στόχο και να επεκτείνουμε παραπάνω τη συνεργασία μας.»

Ιδιαίτερα θερμός ήταν ο Δρ. Αμερικάνος, ο οποίος ευχαρίστησε το Αγγελίες Εργασίας για την συνεχόμενη οικονομική υποστήριξη της ιστοσελίδας σε απόφοιτους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν, «Μέσα σε αυτούς τους καιρούς, η ιστοσελίδα σε άμεση συνεργασία με τον Δημήτριο Δανιήλ έχει προσφέρει πάνω από €59.000 σε υποτροφίες φοιτητών με τη δέσμευση πως αυτή η οικονομική βοήθεια θα ενισχυθεί περαιτέρω.»

Εκπρόσωπος των φοιτητών του Κολεγίου, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την υποτροφία, ευχαρίστησε και τους δύο οργανισμούς και τόνισε πως χωρίς την αρωγή τους θα ήταν αδύνατο να σπουδάσει το πρόγραμμα σπουδών της αρεσκείας της, «Ήταν ένα δώρο από το πουθενά. Όταν με τηλεφώνησαν, ήμουν καχύποπτη και δε το πίστευα. Τώρα σπουδάζω Γραμματειακά και θέλω να ευχαριστήσω επίσης και το Γραφείο Καριέρας, το οποίο που σχεδίασε το βιογραφικό και βρήκα αντίστοιχη εργασία σε γνωστό νοσοκομείο σε σύντομο χρονικό διάστημα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top