Αναφορές για θράσος από Δένδια στον τουρκικό Τύπο

Αναφορές για θράσος από Δένδια στον τουρκικό Τύπο

Για θράσος από Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνει λόγο ο τουρκικός τύπος.


Στο πρωτοσέλιδο της η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ έχει τίτλο “Μεγάλη ντροπή από τον Έλληνα Υπουργό”. Η αντιπολιτευτική εφημερίδα Σοζτζού έχει τίτλο “ΤΙ θράσος είναι αυτό”. Η Ακσάμ τιτλοφορεί το θέμα “Μάθημα διπλωματίας στον Έλληνα Υπουργό”. Η Μιλλιέτ  έχει τίτλο “Δεν καταλάβαινε από φιλοξενία”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE