Αναφορές για θράσος από Δένδια στον τουρκικό Τύπο

Αναφορές για θράσος από Δένδια στον τουρκικό Τύπο

Για θράσος από Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνει λόγο ο τουρκικός τύπος.


Στο πρωτοσέλιδο της η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ έχει τίτλο “Μεγάλη ντροπή από τον Έλληνα Υπουργό”. Η αντιπολιτευτική εφημερίδα Σοζτζού έχει τίτλο “ΤΙ θράσος είναι αυτό”. Η Ακσάμ τιτλοφορεί το θέμα “Μάθημα διπλωματίας στον Έλληνα Υπουργό”. Η Μιλλιέτ  έχει τίτλο “Δεν καταλάβαινε από φιλοξενία”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE