Ρωσία: Ανεπιθύμητοι οκτώ νυν και πρώην Αμερικανοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι

Ρωσία: Ανεπιθύμητοι οκτώ νυν και πρώην Αμερικανοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι

Η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε απόψε ότι απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε οκτώ νυν και πρώην Αμερικανούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων είναι και υπουργοί της κυβέρνησης του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε ότι απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα στον υπουργό Δικαιοσύνης Μέρικ Γκάρλαντ, τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας, τον διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι και την επικεφαλής της Διεύθυνσης Εθνικών Πληροφοριών Αβρίλ Χέινς.

Επίσης, ανεπιθύμητοι στη Ρωσία είναι ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φυλακών Μάικλ Καρβαχάλ, η διευθύντρια του Συμβουλίου Εσωτερικής Πολιτικής Σούζαν Ράις, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον (επί προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ) και ο πρώην επικεφαλής της CIA Ρόμπερτ Τζέιμς Γούλσι (1993-95).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE