ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν 'μπουρλότο' σε αυτοκίνητο και έκαναν τη νύχτα-μέρα - Χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν 'μπουρλότο' σε αυτοκίνητο και έκαναν τη νύχτα-μέρα - Χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

Στόχος εμπρηστών έγινε το πρωί αυτοκίνητο στη Λεμεσό. Από τη φωτιά, προκλήθηκαν ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά τέθηκε στις 5.35 σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 41 ετών, ιδιωτικό υπάλληλο, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Αγία Φύλα. Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία.  Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. 

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο, αξίας περίπου τριών χιλιάδων ευρώ, καταστράφηκε ολοσχερώς.  Από την πυρκαγιά, προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε δεύτερο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE