Κατεχόμενα: 53 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Κατεχόμενα: 53 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Ακόμα 53 περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα, μέσα από τη διενέργεια 7385 τεστ που διενεργήθηκαν κατά τις τελευταίες 24 ώρες, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο «υπουργός υγείας» Ουνάλ Ουστέλ.

Όπως ανέφερε, τα 4 είναι εισαγόμενα, τα 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 44 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις. Από αυτά, τα 9 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 22 στην Κερύνεια, τα 10 στην Αμμόχωστο και τα 3 στο Τρίκωμο.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχονται πλέον σε 5463.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE