Κατεχόμενα: 53 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Κατεχόμενα: 53 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Ακόμα 53 περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα, μέσα από τη διενέργεια 7385 τεστ που διενεργήθηκαν κατά τις τελευταίες 24 ώρες, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο «υπουργός υγείας» Ουνάλ Ουστέλ.

Όπως ανέφερε, τα 4 είναι εισαγόμενα, τα 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 44 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις. Από αυτά, τα 9 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 22 στην Κερύνεια, τα 10 στην Αμμόχωστο και τα 3 στο Τρίκωμο.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχονται πλέον σε 5463.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE