ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες με πρωτοβουλία της Αστυνομίας ΒΒ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες με πρωτοβουλία της Αστυνομίας ΒΒ

Τα Τμήματα Κοινοτικής Αστυνόμευσης των Βρετανικών Βάσεων, ολοκλήρωσαν σήμερα τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 265 οικογένειες που διαμένουν σε κοινότητες της περιοχής τους.

 
Ανακοίνωση των ΒΒ αναφέρει ότι η συλλογή τροφίμων ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου, με τη στήριξη κοινοτικών φορέων και  εθελοντών, και σήμερα παραδόθηκαν τα τελευταία κιβώτια στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
 
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Β.Β, Chris Eyre, υπό την αιγίδα του οποίου τέθηκε η πρωτοβουλία, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί μέρος της δέσμευσης του, να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ των Βάσεων και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
«Το περασμένο Σάββατο, είχα το προνόμιο να συμμετάσχω στην περισυλλογή τροφίμων στις περιοχές Λεμεσού, Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ήταν τεράστια η γενναιοδωρία των Κυπρίων.
 
Η κοινοτάρχης Ασώματου, Έλενα Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε την Αστυνομία των Β.Β που «συνεχίζει να υποστηρίζει ευάλωτα άτομα και οικογένειες μέσω της φιλανθρωπικής εργασίας». Σημείωσε δε ότι, «υπάρχουν πολλές οικογένειες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή, λόγω της  πανδημίας, και η υποστήριξη που παρέχεται κατά την περίοδο του Πάσχα εκτιμάται αφάνταστα».
 
Εξάλλου ο Τ/κ κοινοτάρχης Πύλας Veysal Guden, συνεχάρη την Αστυνομία των ΒΒ για την πρωτοβουλία να βοηθήσει φτωχές οικογένειες και πρόσθεσε ότι «αυτό βελτίωσε τη συνεργασία και την ομαδική εργασία για να υποστηρίξουμε τις κοινότητες μας, τόσο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πάσχα όσο και κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού».
 
Ο Μιχάλης Καουνάς, κοινοτάρχης των Βρυσούλων και της Αχέριτου, είπε ότι «η Αστυνομία των Β.Β επέδειξε μια πολύπλευρη στρατηγική προσέγγιση για την υποστήριξη οργανώσεων και συμπολιτών που έχουν ανάγκη» και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top