LIFESTYLE

Προς καιρό: Φίλε μου φέρτα μίλια σου τζαι έπαρτα! Σκοπεύεις να ρίξεις χαλάζι και σήμερα;

Προς καιρό: Φίλε μου φέρτα μίλια σου τζαι έπαρτα! Σκοπεύεις να ρίξεις χαλάζι και σήμερα;

Τελικά δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε θέματα ψυχολογικά να λύσουμε. Απ’ ότι φαίνεται τούτος ο παρέας ο καιρός ή ψυχοπαθής πρέπει να είναι ή παθαίνει καλοκαιριάτικα κρίσεις ταυτότητας. Και πανικού.

Ξυπνά ο κόσμος το πρωί, βάζει μαγιό, εφοδιάζεται με αντηλιακά, μπαίνει σε ανάλογο mood και μόλις βγαίνει από την εξώπορτα… ρίχνει καρεκλοπόδαρα.

Μα τι να πει κανείς πλέον; Δεν έχει και πολλές επιλογές, παρά να περιμένει τον καιρό να φέρει τα μίλια του και να αρχίσει να συμπεριφέρεται, ανάλογα με τα δεδομένα που έχει μπροστά του.

Εξάλλου κάθε Μάιος που θέλει και οφείλει να σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να στέλνει τον κόσμο για μπάνια στις παραλίες κι όχι στο Τρόοδος για σκι!

Πάντως οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής για σήμερα αναφέρουν τα εξής:

«Νεφώσεις που θα αναπτύσσονται σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και ενδεχομένως µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό σε ορισμένες περιοχές των νότιων και ανατολικών παραλίων.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top