ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΙΚΑ: Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

ΠΑΣΙΚΑ:  Υπουργός Υγείας υπεύθυνος για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει ο Σύνδεσμος

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.ΙΚ.Α.) σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη αναφέρει ότι καθιστά τον Υπουργό Υγείας «απόλυτα υπεύθυνο» για τα «όποια πολύ σκληρά μέτρα» πάρει o Σύνδεσμος εξαιτίας της «απαράδεκτης στάσης» του, που όπως αναφέρει αφήνει την Κυβέρνηση «πλήρως εκτεθειμένη».

Ολόκληρος ο κόσμος της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής αισθάνεται για μια ακόμα φορά προσβεβλημένος και πολύ εξοργισμένος από την τελευταία χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός Υγείας προς τη Βιομηχανία, προσθέτει.
 
Η χαλάρωση που έχει προσφέρει ο Υπουργός ήταν μεν ένα από τα αιτήματα του Συνδέσμου, αλλά, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, εξοργίζει το γεγονός ότι «αγνόησε επιμελώς και παντελώς» τα υπόλοιπα αιτήματα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top