ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

45 φρέσκα ευφάνταστα πιάτα στο νέο, ανανεωμένο μενού του Akashi Sushi Delivered!

45 φρέσκα ευφάνταστα πιάτα στο νέο, ανανεωμένο μενού του Akashi Sushi Delivered!

To Akashi Sushi Delivered έκανε την εμφάνιση του μόλις πριν μερικούς μήνες στην πόλη της Λεμεσού με την υπογραφή του πολυβραβευμένου PIER ONE και βρίσκεται ήδη στις πρώτες προτιμήσεις του κόσμου που θέλει να απολαύσει ποιοτική ασιατική κουζίνα στο σπίτι!

Στο signature μενού του, με επιρροές κυρίως από την ιαπωνική κουζίνα, έρχονται να συμπληρώσουν 45 καινούρια, ολόφρεσκα πιάτα με γεύσεις και συνταγές που πρωτοπορούν στο τομέα του.


Το μενού του Akashi αγαπήθηκε κυρίως για της υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες του, τις ευφάνταστες συνταγές αλλά και τις πλούσιες επιλογές του σε ψάρια, όπως ο μαύρος μπακαλιάρος Gindara και ο κιτρινόπτερος.


Στο νέο μενού, εκτός άλλων, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές συνταγές με tofu, φρέσκες σαλάτες με νουντλς, γαρίδες τεμπούρα και ρίζες λωτού, χειροποίητα σούσι με μπακαλιάρο gindara και τυλιγμένα σε μαύρο ρύζι, αλλά και το νέο California yellow tail ponzu με Hamachi, κινέζικο λάχανο, πράσινο μήλο και πέταλα από μπλε καλαμπόκι.


Eκτός άλλων το μενού διαφοροποιείτε από όσα ξέραμε με τις νέες κατηγορίες από chirashi bowls με κινόα αλλά και ψάρι της επιλογής σας, αγαπημένα bao buns με κρέας ή λαχανικά, Υakitori sticks & tataki, αλλά και λαχταριστά πιάτα σολομού και rib eye steak για τους πιο απαιτητικούς!
Για πρώτη φορά στο μενού παρουσιάζονται και τα Keto Friendly Rolls για τους λάτρεις της διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακες, με καθαρό άπαχο ψάρι της επιλογής σας και λεπτή στρώση από μαύρο ρύζι.


Για μεγάλες παρέες επιλέξετε μεταξύ των platter με μέχρι και 50 κομμάτια ή επωφεληθείτε των bundles που θα βρείτε μέσω της online παραγγελίας σας!
Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με μους σοκολάτας με wasabi αλλά και με ένα ποτήρι από δροσιστική Asahi μπύρα.
To μενού του Akashi Sushi Delivered by PIER ONE θα το βρείτε αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας delivery στις πλατφόρμες Foody και Bolt Food.

Facebook: /akashisushicy Please link with https://www.facebook.com/akashisushicy
Instagram: /akashisushi_cy/ Please link with https://www.instagram.com/akashisushi_cy/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top