ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργικό στο Τρόοδος συγκάλεσε ο Αναστασιάδης - Νέα μέτρα και συνάντηση με Λουτ στην ατζέντα

Υπουργικό στο Τρόοδος συγκάλεσε ο Αναστασιάδης - Νέα μέτρα και συνάντηση με Λουτ στην ατζέντα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, στις 10.30 το πρωί, στην προεδρική κατοικία, στο Τρόοδος.

Διακοπές τέλος και κεφάλια μέσα για τους αξιωματούχους του κράτους αφού σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση την ερχόμενη Δευτέρα (23 Αυγούστου) στις 10κ30 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Μάλιστα η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος ενώ όπως απορρέει τα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος αφορούν κυρίως το ενδεχόμενο λήψης ή διαφοροποίησης των μέτρων κατά της πανδημίας ενόψει και του δύσκολου φθινοπώρου αλλά και την αναμενόμενη κάθοδο Λουτ.

Η Τζέιν Χολ Λουτ, ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα μας και μάλιστα πολύ σύντομα -περί τα τέλη Αυγούστου- αν και στο παρόν στάδιο δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες για την άφιξη της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top