Πήγαν να εξαπατήσουν επιχειρηματία στην Λεμεσό και τους κατάλαβε - Δεν κατάφεραν να του αποσπάσουν τις χιλιάδες που ήθελαν

Πήγαν να εξαπατήσουν επιχειρηματία στην Λεμεσό και τους κατάλαβε - Δεν κατάφεραν να του αποσπάσουν τις χιλιάδες που ήθελαν

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά επιχειρηματία στην Λεμεσό, ωστόσο αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 41χρονο κάτοικο Λεμεσού, ιδιοκτήτη εταιρείας που ασχολείται με το Γενικό Εμπόριο ότι, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 είχε λάβει μήνυμα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή από ηλεκτρονική διεύθυνση συγκεκριμένης εταιρείας προμηθευτών καπνικών προϊόντων με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όπου είχε επισυναφθεί τιμολόγιο που αφορούσε παραγγελία καπνικών προϊόντων συνολικού ποσού $44,900 δολαρίων Αμερικής.

Στις 20/9/2021 ο παραπονούμενος είχε λάβει μήνυμα μέσω της μεσάζοντος τράπεζας όπου ζητούσαν επαλήθευση περαιτέρω στοιχείων στο υπό αναφορά έμβασμα του πιο πάνω χρηματικού ποσού.

Ο παραπονούμενος κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη και προέβη στην καταγγελία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE