ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα

Ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα και την Επίθεση με βιτριόλι έναντι της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε η Έφη Κακαράντζουλα με απόφαση του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

Συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η εκδίκαση της υπόθεσης «Επίθεση με βιτριόλι» που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την αγόρευση του συνήγορου της υπεράσπισης, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Η πρόταση της εισαγγελέως προ ημερών για ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας επικυρώθηκε με την σημερινή απόφαση.

Με την ανακοίνωση της απόφασης, συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξέσπασαν σε λυγμούς καθώς πρόκειται για μία μικρή πρώτη δικαίωση για την άτυχη Ιωάννα και τους ίδιους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top