ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυπριακό και εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο στην ατζέντα του ΥΠΕΞ - Προετοιμασία για την επίσκεψη του ΠτΔ στα ΗΑΕ

Κυπριακό και εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο στην ατζέντα του ΥΠΕΞ - Προετοιμασία για την επίσκεψη του ΠτΔ στα ΗΑΕ

Το Κυπριακό, οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου και οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου και στην Κυπριακή ΑΟΖ, θα είναι στο επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχουν σήμερα στην Κύπρο ο υπουργός Εξωτερικών με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κοινοποίηση στο Facebook Κοινοποίηση Twitter Αποστολή με Email Εκτύπωση
Νίκος Χριστοδουλίδης και Σεΐχης Αμπντουλάχ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχιάν, θα συζητήσουν επίσης τις διμερείς σχέσεις και τρόπους ενίσχυσης και περαιτέρω διεύρυνσης της περιφερειακής συνεργασίας και ασφάλειας καθώς και διεθνή ζητήματα.

Μετά το πέρας των συνομιλιών, οι οποίες θα λάβουν χώρα στη Λεμεσό, οι δύο Υπουργοί θα παρακαθίσουν σε δείπνο εργασίας και θα έχουν σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Στο πλαίσιο των συνομιλιών θα γίνει και η προετοιμασία για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις αρχές του 2022.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top