ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινούν οι ιστορίες με τη Ζέτα: «Πάντα πρόθυμη» - «Ήταν διαβασμένη, είχε άποψη» - «Αυτό που μπορώ να κάμω θα το κάμω»

Συγκινούν οι ιστορίες με τη Ζέτα: «Πάντα πρόθυμη» - «Ήταν διαβασμένη, είχε άποψη» - «Αυτό που μπορώ να κάμω θα το κάμω»

Πλήθος πολιτών μεταξύ τους και συνεργάτες της Ζέτας Αιμιλιανίδου μοιράζονται ιστορίες συνεργασίας και πλέκουν το εγκώμιο της Υπουργού Εργασίας.

 

Χάρης Γεωργιάδης: «Η Ζέτα ήταν της δουλειάς… ήταν διαβασμένη, είχε άποψη»

Ο Πρόεδρος της είχε αδυναμία γιατί ακόμη και στον Πρόεδρο του έλεγε ότι δεν είχε δίκαιο, έλεγε την άποψή της, αποκάλυψε ο Χάρης Γεωργιάδης.

«Ξέρετε πάντα όταν φύγει ένα άτομο λέμε καλά λόγια αλλά νιώθω ότι είναι γνήσια αυτή η ανταπόκριση του κόσμου», είπε ο τέως Υπουργός Οικονομικών.

Δείτε εδώ LIVE: Δάκρυα και βουβός πόνος για τη Ζέτα- Σε εξέλιξη το λαϊκό προσκύνημα

Υπογράμμισε ακόμα το έργο της Υπουργού Εργασίας. «Ίσως από τους λίγους που δεν έβγαιναν τηλεόραση. Δεν είναι η δουλειά μου να κάνω πολιτικό λόγο, πολιτικό μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις μου είπε. Ήταν της δουλειάς».

Μάλιστα είπε ότι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. «Μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή στο Υπουργικό Συμβούλιο σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές του 2013. Ήταν διαβασμένη, είχε άποψη», είπε χαρακτηριστικά.

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Αυτό που ξεχωρίζω όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτή η ηρεμία που εξέπεμπε»

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ανέφερε πως «η σχέση με τη Ζέτα ήταν πολύ εποικοδομητική, πολύ φιλική γιατί είχα και μία ιδιαίτερη σχέση με τον μακαρίτη τον αδελφό της τον Ουράνιο που ήταν καθηγητής μου».

Πρόσθεσε πως: «αυτό που ξεχωρίζω όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτή η ηρεμία που εξέπεμπε έστω και ήταν κάτω από δύσκολες συνθήκες, ήταν η αποφασιστικοτητα που επιδείκνυε αλλά και την ίδια στιγμή η αποφατικότητα για να βρει λύσεις σε κοινωνικά προβλήματα».

Μάλιστα ένα από τα χαρακτηριστικά της Ζέτας Αιμιλιανίδου που ξεχώρισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος ήταν «μια τρομακτική ικανότητα να μπορεί να αξιολογήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που της έλεγαν για να μπορέσει να διατυπώσει δική της άποψη και να πάρει τις δικές της αποφάσεις».

Η Σοφία Γιωργαλλά πρώην αντιδήμαρχος Έγκωμης που συνεργάστηκε με τη Ζέτα Αιμιαλιανίδου σε συνδικαλιστικά θέματα αλλά και ζητήματα που άπτονται το γυναικείο κίνημα μίλησε στην κάμερα του Alpha.

«Όλοι μαζί τιμούμε τη Ζέτα για την ανιδιοτέλειά της, της προθυμία της να μας ακούσει…μας υποσχόταν ότι αυτό που μπορώ να κάμω θα το κάμω… μια φορά πήγαμε να συζητήσουμε για το θέμα ότι δούλευαν όλοι σαββατοκύριακο και συζητήσαμε ότι αυτό δημιουργεί κοινωνικό πρόβλημα και μας είπε έχετε δίκαιο αλλά πώς θα απασχολήσω 6 χιλιάδες ανέργους…και εκεί καταλάβαμε ότι η Υπουργός είχε δίκαιο και κάναμε άλλες εισηγήσεις…και σιγά σιγά λύθηκε το πρόβλημα», ανέφερε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top