ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην πανικοβληθείτε! Απόψε θα γίνει η ελεγχόμενη έκρηξη των Tornado στις Βάσεις

Μην πανικοβληθείτε! Απόψε θα γίνει η ελεγχόμενη έκρηξη των Tornado στις Βάσεις

Εντός 24 ωρών αναμένεται να γίνει η καταστροφή των δυο πυραύλων Birmstone που αποκολλήθηκαν από μαχητικό αεροσκάφος Tornado GR4 κατά τη διαδικασία προσγείωσης του στο στρατιωτικό αεροδρόμιο των Βάσεων Ακρωτηρίου.

Οι Βρετανικές Βάσεις με ανακοίνωση τους αναφέρουν πως οι πύραυλοι έχουν μετακινηθεί σε ασφαλή σημείο και η ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς πιθανόν να γίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας και καλούν το κοινό των γύρω κοινοτήτων να μην ανησυχήσει από τον αναμενόμενο θόρυβο της έκρηξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TothemaOnline οι δυο πύραυλοι βρίσκονται δίπλα από το δίαυλο του μαχητικού αεροδρομίου των βάσεων.

Μάλιστα το μαχητικό αεροπλάνο έφτασε από το Αφγανιστάν, ενώ μέχρι τις 10 αναμένεται να αποφασιστεί από Άγγλους εμπειρογνώμονες που φθάνουν αυτή την ώρα στη Κύπρο εάν θα γίνει απόψε η ελεγχόμενη έκρηξη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top