LIFESTYLE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια πανάκριβη Rolls Royce του έκανε δώρο Χριστουγέννων η σύντροφός του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια πανάκριβη Rolls Royce του έκανε δώρο Χριστουγέννων η σύντροφός του

η στεναχώρια του Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποτυχία της Πορτογαλίας να προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ, καθώς και για το γεγονός πως δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα της καριέρας του, επιχείρησε να μετριάσει η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκαναν τόσο ο ίδιος ο 37χρονος σούπερ σταρ όσο και η Τζορτζίνα, γνωστοποίησαν πως το μοντέλο από την Αργεντινή έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο στο CR7 μια Rolls Royce!

Δείτε βίντεο

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ο Ρονάλντο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνομιλίες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ και φέρεται να βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τον σύλλογο για ένα συμβόλαιο-ορόσημο ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Και μπορεί η συμφωνία να μην έχει ακόμα «κλείσει», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ρονάλντο να φωτογραφηθεί στο Instagram μαζί με την οικογένειά του, λαμβάνοντας και ένα σούπερ πολυτελές δώρο από τη σύντροφό του, αξίας άνω των 280.000 ευρώ.

Ο Πορτογάλος άσος είχε δύσκολους μήνες μέσα στο 2022, καθώς ήρθε σε ρήξη φέτος με τον Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχωρώντας από τον σύλλογο κοινή συναινέσει.

Στη συνέχεια, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ταξίδεψε ως μέλος της πορτογαλικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου και πάλι ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του Φερνάντο Σάντος, αφού εκείνος αρνήθηκε να τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Φαίνεται όμως ότι ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει την εορταστική περίοδο, με την Ροντρίγκεζ να δημοσιεύει στο Instagram ένα βίντεο με τον Ρονάλντο να χαμογελά με την οικογένειά του, πριν δείξει την αντίδρασή του μπροστά στο νέο του αυτοκίνητο!

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Φόνος στην Πάφο: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας για νοσηλεία

Φόνος στην Πάφο: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο φερόμενος συζυγοκτόνος – Θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας για νοσηλεία

Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας ο 48χρονος ύποπτος για την υπόθεση φόνου με θύμα 41χρονη στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top