ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός στην Τουρκία: Τουρκοκύπριος ο επιζών στα ερείπια του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν

Σεισμός στην Τουρκία: Τουρκοκύπριος ο επιζών στα ερείπια του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν

Έξι μέρες και 132 ώρες μετά τον πρώτο σεισμό στην Τουρκία, τα τ/κ σωστικά συνεργεία στο ξενοδοχείο Isias στο Αντίγιαμαν, εντόπισαν έναν άνθρωπο ζωντανό.

Το μετέδωσε πρώτα ο απεσταλμένος αρθρογράφος της Γενί Ντουζέν εκεί, Σεντάτ Κιλίτς και το επιβεβαίωσε ο «υπουργός παιδείας», Ναζίμ Τσαβούσογλου που βρίσκεται επίσης επιτόπου και με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «πολιτική άμυνα».

Ο κ. Τσαβούσογλου είπε ότι πρόκειται για τον έβδομο άνθρωπο που εντοπίζουν στα χαλάσματα του ξενοδοχείου, είναι ζωντανός, αλλά έχει τραύματα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο. Η ταυτότητα του ατόμου δεν έχει γίνει γνωστή, ούτε εάν πρόκειται για μέλος της τ/κ αποστολής ή όχι.

ΝΕΟΤΕΡΟ:

Τουρκοκύπριος, μέλος της αποστολής της ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο, είναι το άτομο που εντοπίστηκε ζωντανό μετά από 132 ώρες στα χαλάσματα του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν.

Όπως ανακοίνωσε η «πρωθυπουργία» στα κατεχόμενα, πρόκειται για τον Εβρέν Τσιαβντίρ, ο οποίος συνόδευε την κόρη του, μαζί με τη γυναίκα του.

Η κόρη του Ελβίν και η σύζυγός του, Χαβά, εντοπίστηκαν νεκρές. Οι σοροί τους δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «πρωθυπουργίας» ο Εβρέν Τζιαβντίρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή της υγείας του είναι κρίσιμη. «Ίνσιαλλαχ θα καλυτερεύσει η υγεία του», δήλωσε ο «υπουργός παιδείας», Ναζίμ Τσαβούσογλου που βρίσκεται στο νοσοκομείο μαζί με τον τραυματία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top