ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μείωση μέχρι και 70% το τελευταίο 15νθήμερο επισκεψιμότητας στα κέντρα αναψυχής

Μείωση μέχρι και 70% το τελευταίο 15νθήμερο επισκεψιμότητας στα κέντρα αναψυχής

Μείωση της τάξης του 60%- 70% παρατηρείται το τελευταίο 15νθήμερο Παγκύπρια στην επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ότι παρά την μείωση του 60%- 70% που παρατηρείται το τελευταίο 15νθήμερο, εντούτοις ως Ομοσπονδία δεν ανησυχούν και ευελπιστούν ότι η επισκεψιμότητα θα ανακάμψει και πως θα έχουν μια καλή σαιζόν.

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Θρασυβούλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον κλάδο, προσθέτοντας ότι στην τελευταία συνεδρία έχει αποφασιστεί όπως εκτός από τους επαρχιακούς συνδέσμους κέντρων αναψυχής, ενσωματωθούν και οι κλαδικοί σύνδεσμοι της διασκέδασης των εκδηλώσεων και της αναψυχής.

Σύμφωνα με τον κ. Θρασυβούλου έχει εκλεγεί η γραμματεία και προχωρούν σε καταστατική συνέλευση.

Σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου σημείωσε πως αυτά έχουν καταγραφεί και άρχισαν επαφές με τα Υπουργεία. Ανέφερε ότι η πρώτη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει οριστεί για τις 30 Mαϊου με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα του εργατικού δυναμικού και των συλλογικών συμβάσεων. Ακολούθως προγραμματίζεται συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού για την άμεση κατάθεση στην Βουλή για τον Νόμο Περί Κέντρων εστίασης και διασκέδασης.

Επιπρόσθετα συνέχισε, έχει καθοριστεί συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, αναφορικά με τους εργαζόμενους για τις τρίτες χώρες, τους αιτητές πολιτικού ασύλου και τη ρύθμιση του Νόμου για τη μουσική.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε σοβαρή κατάσταση ο Στρατιωτικός που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Πανικός από τους Ομονοιάτες - Ουρές τα αυτοκίνητα μέχρι το ΓΣΠ - Φωτογραφίες και Βίντεο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top