ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσωπο με… δημόσια προβολή ο ύποπτος για βιασμό της κόρης του

Πρόσωπο με… δημόσια προβολή ο ύποπτος για βιασμό της κόρης του

«Πέφτουν βροχή» οι καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, αφήνοντας άφωνη την κυπριακή κοινή γνώμη.

Νέα υπόθεση βιασμού,  η οποία είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Δευτέρας, αφήνει εμβρόντητη την κοινή γνώμη και επιβεβαιώνει τη θεώρηση ότι οι δράστες είναι πρόσωπα που δεν τα βάζει ο νους και συχνά άτομα από το κλειστό οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων, πέραν πάσης υποψίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πα-τέρας καταγγέλθηκε ότι βίαζε για πέντε συνεχόμενα χρόνια την μία από τις δυο του κόρες. Το θύμα είναι σήμερα 17 ετών και άριστη μαθήτρια.

Ο ύποπτος, 40χρονος, έδειχνε σοβαρός οικογενειάρχης, ενώ πρόσφατα είχε πάρει δημοσιότητα (όχι για αρνητική πράξη) μέσω εκπομπής.

Τη Δευτέρα, 10/08/2015, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν εάν θύμα του έπεσε και η μικρότερη κόρη του.

XΡΤΣ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top