ΔΙΕΘΝΗ

Το τραγικό λάθος με το αλεξίπτωτο - Έπεσε στο κενό από τον 29ο όροφο 33χρονος Βρετανός

Το τραγικό λάθος με το αλεξίπτωτο - Έπεσε στο κενό από τον 29ο όροφο 33χρονος Βρετανός

Ο αδερφός του Βρετανού base jumper Nathy Odinson αποκάλυψε το τραγικό λάθος που έκανε με το αλεξίπτωτο και πέθανε ακαριαία μετά από πτώση του από πολυώροφο κτίριο στην Ταϊλάνδη.

Ο 33χρονος Nathy Odinson είχε ανέβει παράνομα στην κορυφή του 29ου ορόφου πολυκατοικίας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Pattaya το βράδυ του Σαββάτου πριν πηδήξει στο κενό.

Ο αδερφός του Ed Harrison δήλωσε πως στο ανατριχιαστικό βίντεο από τις τελευταίες του στιγμές φαίνεται το αλεξίπτωτό του να είχε πιαστεί στον ιμάντα του, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ανοίξει.

Παρά τη μεγάλη εμπειρία του αδερφού του, έχοντας κάνει 5.000 άλματα σε όλο τον κόσμο, έκανε το μοιραίο λάθος χωρίς να το καταλάβει και πήδηξε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

«Θα λείψει σε πολλούς…»
«Θα λείψει σε πολλούς… Ήταν διασκεδαστικός και χαρούμενος και πολύ καλός με τα παιδιά. Ήταν ήρωας για τα τρία μου παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά στη The Sun.

Στα τρομακτικά πλάνα φαίνεται ο Nathy Odinson να μετρά αντίστροφα «τρία, δύο, ένα, τα λέμε» πριν πέσει στο κενό.

Ακούγεται να προσγειώνεται σε ένα δέντρο πριν πέσει στο κενό, με τους διασώστες να επιβεβαιώνουν τον θάνατό του στο σημείο.

Στο σώμα του βρέθηκε ένα στρογγυλό μπλε αλεξίπτωτο που δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως.

«Άκουσα τον ήχο του δέντρου και νόμιζα ότι ήταν ένα πεσμένο κλαδί που έπεσε στο έδαφος» δήλωσε ο φρουρός ασφαλείας του κτιρίου Kanet Chansong.

«Μια γυναίκα ούρλιαξε και έτσι πήγα προς τα εκεί και συνειδητοποίησα πως πρόκειται για άνθρωπο. Ήταν νεκρός. Είδα ότι είχε πηδήξει από το κτίριο».

Στο ανατριχιαστικό βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές, ο Nathy Odinson ρωτά το άτομο που τον καταγράφει από την άλλη πλευρά του τοίχου ασφαλείας αν η κάμερα στο κράνος του έχει το κόκκινο φως που υποδηλώνει ότι καταγράφει.

Όταν συνειδητοποιεί ότι δεν καταγράφει, βγάζει το κράνος του και πατάει το κουμπί πριν ελέγξει για λίγο το αλεξίπτωτό του.

Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις λίγο πριν από τον τραγικό θάνατό του, ο Nathy Odinson είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του ενώ έκανε ελεύθερη πτώση.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top