ΔΙΕΘΝΗ

Βασιλιάς Κάρολος: Τι θα σήμαινε για τα εγγόνια του η παραίτηση από τον θρόνο

Βασιλιάς Κάρολος: Τι θα σήμαινε για τα εγγόνια του η παραίτηση από τον θρόνο

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώσθηκε με καρκίνο και η εν λόγω εξέλιξη έχει προκαλέσει έντονη φημολογία.

Η είδηση ​​έχει κάνει τους βασιλικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο να αναρωτιούνται τι θα συμβεί εάν ο βασιλιάς Κάρολος επιλέξει να παραιτηθεί. Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι το τι θα σημαίνει για τα εγγόνια του. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, αλλά και ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, θα επηρεαστούν.

Αν ο βασιλιάς Κάρολος παραιτηθεί, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα γινόταν βασιλιάς, ενώ η σύζυγός του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, θα έπαιρνε το ρόλο της βασίλισσας. Αυτό θα έκανε τον πρίγκιπα Τζορτζ, δέκα ετών, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Η προετοιμασία για να γίνει μονάρχης λέγεται ότι είναι μια ισόβια δέσμευση και στην οποία ο βασιλιάς Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν αφοσιωθεί από τα σχολικά τους χρόνια.

Η διαδικτυακή βασιλική ανταποκρίτρια του HELLO!, Danielle Stacey, πρόσθεσε: «Σε περίπτωση παραίτησης, αν οι Sussexes αποφάσιζαν να αναλάβουν έναν επίσημο ρόλο στο μέλλον, είναι πιθανό ότι ο Άρτσι και η Λίλιμπετ θα έκαναν τη δική τους καριέρα σαν τα ξαδέρφια του Χάρι, την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία».

ΠΗΓΗ: Hello.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top