ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΓΝ Πάφου ο 54χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΓΝ Πάφου ο 54χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται 54χρονος μετά από τον κρίσιμο τραυματισμό του την Κυριακή στην περιοχή της Κισσόνεργας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, άντρας ηλικίας 54 ετών, κάτοικος Πάφου, τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί της Κυριακής, στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.45 το πρωί της Κυριακής, σε δρόμο στην Κισσόνεργα, ο 54χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, η οποία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 43 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 54χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από πλήρωμα ασθενοφόρου. Ο 54χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίσιμη. Υπέστη κατάγματα πλευρών και ρήξη νεφρού και σπλήνας.

Στο μεταξύ, ο 43χρονος που συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων που διενεργεί για τις συνθήκες κρίσιμου τραυματισμού 54χρονου αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας, σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top