ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διπλή νίκη - θρίαμβος για το Kia EV9 στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024

Διπλή νίκη - θρίαμβος για το Kia EV9 στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024

Μια ανεπανάληπτη διπλή νίκη απέσπασε το Kia EV9 στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής τελετής απονομής των World Car Awards στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκε πως το Kia EV9 εξασφάλισε τους πολυπόθητους τίτλους του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς και του Παγκόσμιου Ηλεκτρικού Οχήματος για το 2024!

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 100 διακεκριμένους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο, αναγνώρισε τον καινοτόμο σχεδιασμό, το ευρύχωρο εσωτερικό των επτά θέσεων και την ανταγωνιστική τιμή του Kia EV9. Βασισμένο στην πλατφόρμα E-GMP, το EV9 είναι το πρώτο Kia που διαθέτει τεχνολογία μπαταριών τέταρτης γενιάς για κορυφαία απόδοση.

Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, είναι παγκοσμίως γνωστά ως η κορυφαία διάκριση για την υπεροχή και την πρωτοπορία μιας αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβραβεύοντας αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία.

Η Kia είχε ήδη κατακτήσει τρεις νίκες στα World Car Awards - το Telluride ως Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και το Soul EV ως Παγκόσμιο Αστικό Αυτοκίνητο το 2020, μαζί με το Kia EV6 GT που κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου Επιδόσεων της Χρονιάς το 2023.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia, "Είναι μεγάλη μας τιμή αυτή η διπλή νίκη που εξασφάλισε το EV9 και αποτελεί ένδειξη της συνεχούς δέσμευσής μας να διευρύνουμε τα όρια της τεχνολογίας και της σχεδιαστικής αριστείας. Η επιτυχία του Kia EV9 θα μας ωθήσει να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικά οχήματα που επαναπροσδιορίζουν την οδηγική εμπειρία για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο".

Οι δύο νίκες στα World Car Awards έρχονται να προστεθούν σε μια ήδη εντυπωσιακή συλλογή διακρίσεων για το Kia EV9. Από την παρουσίασή του ως το πρώτο EV SUV με τρεις σειρές καθισμάτων της Kia, το EV9 έχει συγκεντρώσει μια σειρά από βραβεία, μεταξύ των οποίων η νίκη στην κατηγορία "Οικογενειακά αυτοκίνητα" των Golden Steering Wheel Awards, το North American Utility Vehicle of the Year 2024 και το "Best Premium SUV" στα βραβεία Newsweek Autos Awards 2023.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top