ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία: Όσα μας επιφυλάσσει το «καιρικό μενού» - Δείτε αναλυτικά

Ανεβοκατεβαίνει η θερμοκρασία: Όσα μας επιφυλάσσει το «καιρικό μενού» - Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές μέχρι νοτιοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ωστόσο σταδιακά θα καταστούν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 16 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο, στις πλείστες περιοχές του νησιού, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, ενώ μέχρι το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 26 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η Θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ αρχικά στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή. Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού. Κατά διαστήματα θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, το Σάββατο πρόσκαιρη μικρή άνοδο και την Κυριακή ξανά μικρή πτώση, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές της εποχής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top