ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς καθώς και ο εργοδότης τους για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το απόγευμα μέλη της υπηρεσίας επιθεωρήσεων των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο έρευνας διαπίστωσαν ότι πέντε αλλοδαποί που ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες εργοδοτούνταν από 36χρονο χωρίς να δηλωθούν και χωρίς τις σχετικές άδειες.

Όπως διαπιστώθηκε και τα πέντε πρόσωπα είναι αιτητές πολιτικού ασύλου.

Οι πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 19 μέχρι 28 ετών, και ο 36χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι με σκοπό να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top