ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία από άγνωστα πρόσωπα τα οποία προκάλεσαν ζημιές χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού, επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και την παντελή απουσία φρούρησης προκάλεσαν ζημιές και ασχημίες στο κτίριο.

Με ανάρτηση του ο Σ.Γ του Δημοτικού εκφράζει την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση του, καταδικάζοντας το νέο περιστατικό, καλώντας τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών, των εκπαιδευτικών αλλά και την προστασία του κτιρίου.

Δείτε την ανάρτηση:

«Είναι με λύπη και απογοήτευση που βλέπουμε ότι για ακόμη μια φορά το σχολείο μας έγινε στόχος επιτήδειων, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και την παντελή απουσία φρούρησης προκάλεσαν ζημιές και ασχημίες στο κτίριο. Αυτή τη φορά άγνωστα πρόσωπα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, σε παράθυρα και πόρτες του σχολείου μας, προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ. Καταδικάζουμε το νέο περιστατικό και εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση μας. Πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών, των εκπαιδευτικών αλλά και την προστασία του κτιρίου. Ζητήσαμε από τη σχολική εφορεία να μεριμνήσει άμεσα για την αποκατάσταση των ζημιών και το βάψιμο του σχολείου».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top