ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λύπη για τον θάνατο της Τζούντιθ Γκάρμπερ εκφράζει η Πρεσβεία ΗΠΑ στη Λευκωσία

Λύπη για τον θάνατο της Τζούντιθ Γκάρμπερ εκφράζει η Πρεσβεία ΗΠΑ στη Λευκωσία

Τη λύπη της για τον θάνατο της τέως Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Λευκωσία Τζούντιθ Γκάρμπερ εκφράζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο.

"Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο, στις 4 Μαΐου, της Τζούντιθ Γκάρμπερ, Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Κύπρο από το 2019-2022, η οποία αφήνει πίσω της μια πορεία δεκαετιών αφοσιωμένης υπηρεσίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής".

Υπήρξε υπέρμαχος, προσθέτει, των σχέσεων ΗΠΑ-Κύπρου, και στήριξε ακούραστα τις προσπάθειες- υπό την ηγεσία του ΟΗΕ - για μια συνολική συμφωνία διευθέτησης του Κυπριακού". Αναφέρεται ακόμα ότι η εκλιπούσα θεωρούσε τη θητεία της στην Κύπρο ως ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας της.

Η κηδεία της θα είναι και διαδικτυακά στη διεύθυνση https://www.templerodefshalom.org/worship/livestream/ την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. (ώρα Κύπρου).

"Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας από την Πρέσβειρα στο https://www.jeffersonfuneralchapel.com/obituaries/Judith-Garber/#!/TributeWall. Περισσότερες πληροφορίες για τοπική εκδήλωση για την μνήμη της θα δοθούν προσεχώς", καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top