ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Εμπλέκονται σε 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών με λεία €865,000

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Εμπλέκονται σε 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών με λεία €865,000

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τουλάχιστον 20 υποθέσεις διαρρήξεων, απόπειρας διάρρηξης και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Πάφο. Τα τρία πρόσωπα τελούν υπό κράτηση μέχρι αύριο στις 13:00 που το Δικαστήριο θα αποφασίσει για την περαιτέρω ή όχι κράτηση τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι 20 υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, διαπράχθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2020 και Απριλίου 2024, στην επαρχία Πάφου και είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή χρηματικών ποσών και περιουσίας, συνολικής αξίας €865,000 περίπου.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων και μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, που λήφθηκαν από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 35, 32 και 36 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν το πρωί σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου οι τρεις ύποπτοι προσήχθησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στη σημερινή δικάσιμο κατέθεσε ενόρκως ο μάρτυρας της Αστυνομίας και υποβλήθηκε αίτημα για έκδοση διατάγματος κράτησης για 8 ημέρες και για τους τρεις.

Το Δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία για αύριο Παρασκευή στις 13:00, ώστε να αντεξεταστεί ο μάρτυρας από τους δικηγόρους υπεράσπισης και ακολούθως να εκδώσει την απόφαση. Οι τρεις ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top