LIFESTYLE

Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα: η συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol

Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα: η συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol

Πιστό στην υπόσχεσή του να χαρίζει τις πιο αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, το Nammos Limassol, ο απόλυτος lifestyle προορισμός, θα φιλοξενήσει και φέτος το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα έρχονται για ένα μοναδικό live στις 15 Ιουνίου που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και θα αφήσει εποχή!

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και η Νο. 1 ποπ σταρ αναμένεται να απογειώσουν τη βραδιά με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους, χαρίζοντάς σας ένα ατελείωτο πάρτι στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Nammos Limassol, που θα μείνει αξέχαστο με κέφι και τραγούδι.

Τη βραδιά θα ανοίξει το ταλαντούχο και γεμάτο ζωντάνια party-band Goldsingers από το Μονακό που ενθουσιάζει σε κάθε του εμφάνιση.

Τη σκυτάλη θα πάρουν στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος, με την ξεχωριστή φωνή και τις σπουδαίες ερμηνείες και η Ελένη Φουρέιρα, με το εκπληκτικό ταμπεραμέντο και τη δυνατή σκηνική παρουσία.

Ετοιμαστείτε για μια φαντασμαγορική live εμφάνιση γεμάτη συναίσθημα, κέφι και ατελείωτο χορό στην πιο μαγική παραθαλάσσια τοποθεσία του νησιού, που δεν πρέπει να χάσετε!

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε: IMH ή e-mail: [email protected] / +357 22505637 / +357 97853922

Nammos Limassol

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Λεμεσός, Κύπρος, 4534

T: +357 25862125 / +357 97645950

E: [email protected]

Για κρατήσεις δωματίων παρακαλώ όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο Τ: 25862410 ή μέσω email: [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top