LIKE ONLINE

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Το πιο χλιδάτο θέρετρο της Μέσης Ανατολής, το «Atlantis, The Royal» βρίσκεται στο Ντουμπάι και υπόσχεται μια αξέχαστη υπερπολυτελή εμπειρία. Διαθέτει 90, οι οποίες κυμαίνονται από μια sky pool μήκους 91 μέτρων μέχρι ιδιωτικές plunge πισίνες σε καμπάνες.

Στον 22ο όροφο, που ονομάζεται Cloud 22 βρίσκεται μια πισίνα υπερχείλισης με ξαπλώστρες μέσα στα νερό και ομπρέλες Dolce & Gabbana, με εκπληκτική θέα στα τεχνητά νησιά του The Palm. Υπάρχει μια δεύτερη πισίνα με θέα στον Αραβικό Κόλπο, και ο όροφος είναι γεμάτος με ιδιωτικές καμπάνες. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η VVIP duplex καμπάνα που διαθέτει δύο χώρους lounge για διασκέδαση και μια δεύτερη μικρή πισίνα με γυάλινο πυθμένα, που κρέμεται από τον δεύτερο όροφό της.

Στις sky pool βίλες και τις σουίτες του θέρετρου, οι επισκέπτες έχουν επίσης ιδιωτικές πισίνες, μέχρι τον 43ο όροφο. Ουσιαστικά το Atlantis, The Royal πήρε την έννοια του θέρετρου, η οποία συνήθως είναι οριζόντια, αλλά την έκανε κάθετη.

Οι πισίνες δεν είναι το μόνο υδάτινο χαρακτηριστικό σε αυτό το ξενοδοχείο. Το θέμα του νερού επαναλαμβάνεται σε όλο το θέρετρο∙ από το γλυπτό «Droplets» ύψους 11,3 μέτρων στο λόμπι, το οποία αναπαριστά την πρώτη σταγόνα βροχής στην έρημο, μέχρι τους γυάλινους ανελκυστήρες που γύρω τους πέφτουν καταρράκτες με 13.250 λίτρα νερού και τα τρία θεόρατα ενυδρεία γεμάτα με 7.200 θαλάσσια ζώα.

Κατέκτησε μια θέση στην λίστα με τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Τα 795 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν είδη από το κοσμηματοπωλείο Graff, μπουρνούζια από το ιταλικό brand πολυτελείας Frette και ειδικά σχεδιασμένες χρυσές οδοντόβουρτσες, χτένες και βούρτσες από τον οίκο Hermes.

17 επιλογές φαγητού

Οι επισκέπτες με πρόσβαση στο «Royal Club» μπορούν να επωφεληθούν από το ολοήμερο σέρβις δωρεάν σαμπάνιας, το καθημερινό απογευματινό τσάι και τα καναπεδάκια, ενώ το θέρετρο διαθέτει 17 επιλογές για φαγητό, με τη μεγαλύτερη συλλογή εστιατορίων διάσημων σεφ – ανάμεσα στα εστιατόρια είναι και το ελληνικό Estiatorio Milos by Costas Spiliadis. Και χώροι όπως το Nobu Beach Club – ο πρώτος και μοναδικός τέτοιος χώρος του brand Νobu – συμβάλλουν στην εδραίωση της φήμης του θέρετρου ως «μέρος που θέλεις να βλέπεις και να σε βλέπουν».

Για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση, το σπα των 3.000 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει όχι μόνο περιποίηση προσώπου με χρυσό, αλλά και ένα «χρυσό μασάζ» μιας ώρας, με καυτές ηφαιστειακές πέτρες βουτηγμένες σε χρυσό και λάδι αρωματοθεραπείας εμποτισμένο με χρυσό. Όπως επίσης και θεραπείες βασισμένες στις αραβικές παραδόσεις ευεξίας: απολέπιση με άμμο της ερήμου και ζάχαρη από χουρμά και απολέπιση με αλάτι και σπόρους χουρμά του Κόλπου.

Royal Mansion

Οι υπερπλούσιοι μπορούν να μείνουν στο Royal Mansion, μια σουίτα 1.100 τ.μ με τέσσερα υπνοδωμάτια. Η πρόσβαση γίνεται μέσω ενός ιδιωτικού ανελκυστήρα και μιας εισόδου διαμορφωμένης με ελαιόδεντρα 100 ετών. Η διώροφη σουίτα προσφέρει θέα 360 μοιρών σε όλο το Palm και τον Κόλπο. Με τη δική της πισίνα υπερχείλισης, αίθουσα home-cinema και τρεις τραπεζαρίες, οι επισκέπτες έχουν μια μοναδική εμπειρία – διαθέτει μέχρι και τραπέζι πινγκ πονγκ σχεδιασμένο από τον οίκο Louis Vuitton.

Επιπλέον, σεφ από οποιοδήποτε εκ των 17 εστιατορίων του θερέτρου μπορούν να έρθουν να μαγειρέψουν για τους επισκέπτες στην ιδιωτική κουζίνα της σουίτας, ενώ 24 ώρες το 24ωρο μπάτλερ και μπάρμαν είναι διαθέσιμοι για κάθε περίσταση.

Το κόστος για μία βραδιά στο Royal Mansion ξεκινάει από 100.000 δολάρια τη βραδιά κατά τη διάρκεια της high season, ενώ τα απλά δωμάτια ξεκινούν από περίπου 1.300 δολάρια τη βραδιά.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top