ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Θανάση: Έλαβαν τους όρους εντολής και έπιασαν δουλειά οι ανακριτές - Το χρονοδιάγραμμα

Υπόθεση Θανάση: Έλαβαν τους όρους εντολής και έπιασαν δουλειά οι ανακριτές - Το χρονοδιάγραμμα

Έπιασαν δουλειά οι δύο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν, με απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου, για την υπόθεση φόνου του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Σε δηλώσεις του, ο ένας εκ των ποινικών ανακριτών, Θανάσης Αθανασίου ανέφερε πώς «με την παραλαβή των διοριστήριων μας, μαζί με τον κ. Παππά έχουμε παραλάβει και γραπτώς τους όρους εντολής αυτού του διορισμού. Σας αναφέρω ότι οι όροι εντολής είναι η διεξαγωγή ανακρίσεων, σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του Αθανάσιου Νικολάου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 29/09/2005 παρά το γεφύρι της Άλασσας στη Λεμεσό και οποιεσδήποτε επιλήψιμες πράξεις ή παραλείψεις σημειώθηκαν κατά τις έρευνες που έγιναν αναφορικά με τα αίτια του θανάτου».

«Σε αυτούς τους όρους εντολής η Προεδρία μας ανέθεσε όπως αυτή η ανάκριση ολοκληρωθεί εντός τριών μηνών από χθες. Άρα με την παράδοση του διοριστήριου και τους όρους εντολής, έχει ξεκινήσει η έναρξη της διερεύνησης», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι οι δύο ποινικοί ανακριτές είναι ο νομικός Θανάσης Αθανασίου και ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Λάμπρος Παππάς.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top