ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακραία καιρικά φαινόμενα- Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ακραία καιρικά φαινόμενα- Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Άσχημες καιρικές συνθήκες επικρατούν στην Επαρχία Πάφου ενώ για την αντιμετώπιση επεισοδίων επί ποδός βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε 13 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για πτώσεις δένδρων, και αντικειμένων, κυρίως μεταλλικών, σε δημόσιους δρόμους και σε δύο επεισόδια στην Πόλη Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου.

Η κατάσταση τώρα, όπως αναφέρεται, βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο και το φαινόμενο κόπασε, οι αρμόδιοι βρίσκονται σε επιφυλακή. 

Η Αστυνομία Πάφου προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδιαίτερα στο νέο αυτοκινητόδρομο Κονιών μέχρι Κούκλια και από το Παφιακό στάδιο μέχρι την Τίμη από το παλαιό οδικό δίκτυο λόγω της πτώσης.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Μαρία Παπαδοπούλου διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω των βροχοπτώσεων και των σφοδρών ανέμων που παρατηρήθηκαν στην Επαρχία Πάφου, σημειώθηκαν στην περιοχή της κοινότητας Αχέλειας. Ωστόσο, σημείωσε, η βλάβη έχει ήδη αποκατασταθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top