ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έπεσε στην φάκα» της ΥΚΑΝ ο καταζητούμενος Χαρίτου – Τον έπιασαν πάλι με ναρκωτικά στη Λεμεσό

«Έπεσε στην φάκα» της ΥΚΑΝ ο καταζητούμενος Χαρίτου – Τον έπιασαν πάλι με ναρκωτικά στη Λεμεσό

Συνελήφθη ο «ραλίστας» Γιώργος Χαρίτου την Πέμπτη (03/03) από μελή της ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά από επίμονες προσπάθειες της Αστυνομίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Γιώργος Χαρίτου ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο Χαρίτου εντοπίστηκε να περιφέρεται σε περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενω στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης.

Την Παρασκευή (04/03) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου διέταξε την προσωποκράτηση του για έξι ημέρες.

Να σημειωθεί πως αναμένεται να οδηγηθεί και στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για νέα υπόθεση ναρκωτικών.

Να υπενθυμίσουμε πως ο  Γιώργος Χαρίτου ανακόπηκε στις 11 Ιανουαρίου από μέλη του Ουλαμού πρόληψης οδικών δυστυχημάτων του Αρχηγείου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά το Ζύγι, όπου τον εντόπισαν να τρέχει με ταχύτητα 206 χιλιόμετρα αντί  100 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον Χαρίτου να σταματήσει ωστόσο αυτός συνέχισε την πορεία του και έγινε κατορθωτό να ανακοπεί ύστερα από καταδίωξη. Ο ίδιος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προσεγγίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον πληροφόρησαν για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε. Όταν οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι θα διενεργούσαν έρευνα στην οικία του, ο 30χρονος έριξε στο έδαφος ένα νάιλον σακούλι που κρατούσε και τράπηκε σε φυγή πεζός. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top