ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ευτύχιος Μαλληκίδης: «Έχω θέματα συνείδησης και πρέπει να τιμωρηθώ για ό,τι έχω κάνει!»

Ευτύχιος Μαλληκίδης: «Έχω θέματα συνείδησης και πρέπει να τιμωρηθώ για ό,τι έχω κάνει!»

Κατέθεσε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στην Πάφο, το πρωί της Δευτέρας 7/3, ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ) Ευτύχιος Μαλληκίδης.

Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ) Ευτύχιος Μαλληκίδης απέρριψε ότι ο ίδιος οργάνωσε την ομάδα για τις μίζες, στην υπόθεση ΣΑΠΑ, και είπε πως ομολόγησε γιατί ήταν θέμα συνείδησης για αυτόν, και αισθανόταν πως πρέπει να τιμωρηθεί για ότι έχει κάνει.

Κατά το έτος 2000 περίπου, είπε ο μάρτυρας, τον κάλεσε στο σπίτι του ένα πρόσωπο το οποίο δεν βρίσκεται τώρα στην ζωή και για λόγους συνείδησης, όπως είπε, δεν θέλει να αναφερθεί στο όνομα του. Εκεί, πρόσθεσε, ήταν και ο τότε Δήμαρχος Φειδίας Σαρίκας και του είπαν ότι γνωρίζουν κάποιον Έλληνα που αντιπροσώπευε μια Γερμανική εταιρεία και θα έκανε προσφορά για την πρώτη φάση του αποχετευτικού της Πάφου, και ότι θα είχε προσωπικό όφελος σε χρήματα αν τους έδιναν την προσφορά.

Όταν ξεκίνησε το έργο, είπε ο Μαλληκίδης, ο ίδιος ταξίδεψε με τον κ. Σαρίκα και το άλλο πρόσωπο στην Αθήνα, όπου, όπως ανέφερε, έλαβαν αρχικά από 20.000 ευρώ. Η συνάντηση, έγινε, είπε με τον Μπάφα σε μια τράπεζα στο Σύνταγμα για να τους δώσει τα χρήματα.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την κυρίως εξέταση του κ. Μαλληκίδη από την κατηγορούσα αρχή.

Πηγή:ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top