ΠΑΡΑ-THEMA

Ούλλοι…κούλλουμακκα!

Ούλλοι…κούλλουμακκα!

Το Κυπριακό πρωτάθλημα, έχει πάρει φωτιά για τα καλά …

Με το πέρας της 17ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος, οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες πέντε θέσεις, έχουν απόσταση μόλις 6 βαθμών.

ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνας και Ομόνοια, συμπληρώνουν την 5άδα.

Η επόμενη αγωνιστική μπορεί να επιφέρει νέες ανακατατάξεις στην βαθμολογία αφού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ντέρμπι Ανόρθωση - ΑΕΚ και Απόλλων-ΑΕΛ, ενώ Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ έχουν πιο εύκολα (θεωρητικά) παιχνίδια, με Καρμιώτισσα και Άρη αντίστοιχα.

Πάντως ανεξαρτήτως αποτελέσματος της 18ης αγωνιστικής, και οι πέντε ομάδες έδειξαν πως μπορούν να διακριθούν στον φετινό μαραθώνιο, ποια όμως απ’ όλες αυτές θα επικρατήσει των υπολοίπων και θα κατακτήσει στο το τρόπαιο;

Αυτό είναι κάτι που κάποιοι …θα μάθουμε τον Μάιο!

Ευχή μας, οι επόμενες αγωνιστικές να προσφέρουν θέαμα και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, χωρίς παρατράγουδα από διάφορους παράγοντες, ώστε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι να τις απολαύσουμε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top