LIFESTYLE

Ο Κύπριος που θα ζορίσει τον Μουζουράκη! Θα περάσει το «αφεντικούλη» του στα Battles;

Ο Κύπριος που θα ζορίσει τον Μουζουράκη! Θα περάσει το «αφεντικούλη» του στα Battles;

Ο Κύπριος επιχειρηματίας αναμένεται να κάνει την διαφορά και ο κριτής ξέρει ότι αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για να σηκώσει το έπαθλο...

«Aφεντικούλη» άρχιζε να φωνάζει ο Πάνος Μουζουράκης κάνοντας τον σταυρό του βλέποντας τον Χρήστο Θεοδώρου στα auditions του The Voice. Ο διαγωνιζόμενος είναι επιχειρηματίας και ο ιδιοκτήτης της μουσικής σκηνής ”Διαχρονική” στη Λευκωσία,  όπου ο Πάνος Μουζουράκης έχει εμφανιστεί αρκετές φορές.

Ο Χρήστος στα auditions ερμήνευσε το «Εν Λευκώ» της Νατάσας Μποφιλίου εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τις φωνητικές του ικανότητες κάνοντας τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν. Φυσικά ο Χρήστος επέλεξε να ακολουθήσει τον Πάνο Μουζουράκη και την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Αμάν μια έκπληξη: Γνωστός Κύπριος τραγουδιστής εμφανίστηκε στο The Voice! Έπαθε «πλάκα» ο Μουζουράκης – VIDEO

Οπόταν την Πέμπτη, 19/1, αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον η βραδιά του talent show, αφού ο Χρήστος Θεοδώρου θα είναι ένα ισχυρό χαρτί στην ομάδα του Πάνου, αλλά και ένα εισιτήριο για τις εμφανίσεις του στην Κύπρο. 

Αμάν μια έκπληξη: Γνωστός Κύπριος τραγουδιστής εμφανίστηκε στο The Voice! Έπαθε «πλάκα» ο Μουζουράκης – VIDEO

Οι άλλοι Κύπριοι που θα ανέβουν στην σκηνή είναι οι: Μιχαέλλα Θεοδώρου, Παναγιώτης Κουτρουζής και ο πιο σέξι Κύπριος νοσηλευτής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top