ΠΑΡΑ-THEMA

Καταγγελία για ληγμένα προϊόντα σε φούρνο της Λεμεσού - «Έπρεπε να τους ζητήσω και συγνώμη» - Ανάρμοστη η συμπεριφορά της πωλήτριας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταγγελία για ληγμένα προϊόντα σε φούρνο της Λεμεσού - «Έπρεπε να τους ζητήσω και συγνώμη» - Ανάρμοστη η συμπεριφορά της πωλήτριας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χρήστης του Facebook, καταγγέλλει απρεπή συμπεριφορά πωλήτριας αλλά και πώληση ληγμένων προϊόντων από συγκεκριμένο φούρνο στην Λεμεσό, μέσω σελίδας παραπόνων.

Όπως ισχυρίζεται, αγόρασε μαργαρίνη από το εν λόγω αρτοποιείο που ήταν χαλασμένη. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει, μάλιστα, δείχνουν πως η μαργαρίνη είχε μουχλιάσει.

Το κερασάκι στην τούρτα, σύμφωνα πάνταμε τα όσα υποστηρίζει, ήταν η αδιαφορία της πωλήτριας και η συμπεριφορά της που δεν ήταν η πρέπουσα. Υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από την πωλήτρια, η οποία δεν έδειχνε διάθεση να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούσαν.

Παρόλο που ήταν η δεύτερη φορά που βρήκε ληγμένα προϊόντα, συνέχισε να επισκέπτεται τον συγκεκριμένο φούρνο, μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Συγκεκριμένα δηλώνει στο Facebook: 

« Δεν θα το έγραφα εδώ αλλά απογοητεύτικα όχι για τα χαλασμένα μουχλιασμένα προϊόντα αλλά για την συμπεριφορά και την μη ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες για να προλάβουν τιχόν παρόμοια περιστατικά.

Ψωνίζω καθημερινά από το αρτοποιείο του πύργου στην Λεμεσό αλλά την περασμένη εβδομάδα τα τυριά ήταν ληγμένα και είχαν μία έντονη μυρωδιά αλλά δεν τους ειδοποίησα.

Αφού τους είπα ότι συμβάινουν αυτά σήμερα πήρα βότυρο, όταν επέστρεψα σπίτι και τον άνοιξα ήταν μουχλιασμένος και τους πήρα τηλέφωνο.

Η απάντηση της κυρίας ήταν "φέρτον εδώ να τον δώ" (ένιωσα ότι δεν με πίστευε) αν και τις είπα ότι τα μωρά κοιμούνται στο αυτοκίνητο και δεν μπορώ να στον φέρω.

Τελικά πήγα και της τον δείχνω και η απάντηση που παίρνω είναι ότι αν ίταν δικό οτυς προϊόν τηα ενημέρωνε τους ιδιοκτήτες ενώ αν ήταν τα εδέσματα από άλους προμηθευτές που δεν θέλω να αναφέρω το όνομά τους για αυτό και δεν βρήκε το απαράιτητο να ειδοποιηθούν οι ιδιοκτήτες.

Της λέω συγνώμη αλλά το αγόρασα από εσα΄ς και νιώθω ότι πρεέπει να ειδοποιηθούν για να ειδοποιήσουν αυτοί τους προμηθευτές τους για καλύτερο έλεγχο.

Έφυγα και λέω τί βλάκας που είμαι νομίζω έπρεπε να τους ζητούσα και συγνώμη ή να τους απολογηθώ αφού αυτοί δεν το έπραξαν

 

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

Φωτογραφία του Koumenides Demetris.

 

Φωτογραφία του Koumenides Demetris.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top