ΠΑΡΑ-THEMA

Πανικός στο Orange Shop για τα μαγικά χαρτάκια με Ομόνοια και Anderlecht - Ικανοποιημένος ο κόσμος με τις τιμές των εισιτηρίων

Πανικός στο Orange Shop για τα μαγικά χαρτάκια με Ομόνοια και Anderlecht - Ικανοποιημένος ο κόσμος με τις τιμές των εισιτηρίων

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο orange shop την Πέμπτη (2/3) από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι συρρέουν κατά εκατοντάδες ώστε να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι κυρίως για τον αγώνα με την Anderlecht την ερχόμενη βδομάδα (8/3) αλλά και με την Ομόνοια το Σάββατο (4/3).

Η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων με την Anderlecht χαροποιόντας τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι τις βρήκαν πολύ λογικές κυρίως σε σχέση με τον προηγούμενο ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την Bilbao.

Συγκεκριμένα οι τιμές για μη κατόχους διαρκείας στον αγώνα με την Athletic Bilbao ξεκινούσαν από 35 ευρώ στο πέταλο και έφταναν μέχρι 40 και 45 ευρώ σε ανατολική και δυτική αντίστοιχα. Για τους κατόχους διαρκείας τα εισιτήρια ήταν όλα στα 20 ευρώ.

Στον αγώνα με την Anderlecht οι τιμές για μη κατόχους ξεκινούν από 15 ευρώ στα πέταλα και φτάνουν στα 25 και 30 ευρώ στην ανατολική ενώ στην δυτική ξεκινούν από 25 ως 35 ευρώ. Για τους κατόχους διαρκείας υπάρχει 5 ευρώ έκπτωση πλην της Νότιας κερκίδας.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές των εισιτήριων:

H τιμολογιακή αυτή πολιτική της εταιρείας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο ο οποίος συρρέει συνεχώς στο orange shop για να προμηθευτεί εισιτήρια και για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Οι τιμές των εισιτηρίων με την Ομονοία για όσους δεν είναι κάτοχοι διαρκείας έχουν ως εξής:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: €15

ΜΑΘΗΤΙΚΟ: €10

ΠΑΙΔΙΚΟ: €1

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Η νηστεία είναι ένας σημαντικός τρόπος άσκησης ωστόσο αν δεν υπάρχει πνευματική διάσταση, γίνεται απλά μια δίαιτα, όπως εξήγησε ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού, ο οποίος μίλησε στο Themaonline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top