ΠΑΡΑ-THEMA

Επιστολή παρουσιάζει ως γκάνγκστερ ανώτερο αξιωματικό της κυπριακής Αστυνομίας – «Τα κλοπιμαία, γάιδαρε...» - ΕΓΓΡΑΦΟ

Επιστολή παρουσιάζει ως γκάνγκστερ ανώτερο αξιωματικό της κυπριακής Αστυνομίας – «Τα κλοπιμαία, γάιδαρε...» - ΕΓΓΡΑΦΟ

Σενάριο που ούτε σε έργα με την μαφία δεν θα έβλεπες να εκτυλίσσεται, θυμίζει επιστολή που δημοσιοποιήθηκε στο facebook και παρουσιάζει ανώτερο αξιωματικό της κυπριακής Αστυνομίας ως γκάνγκστερ.

Του καταλογίζει φιλίες με άνθρωπους που έχουν ποινικό μητρώο, εγκληματικές ενέργειες, αλλά και επιστράτευση ανθρώπων της νύκτας για δουλειές... Μέχρι και εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και στενή φιλία με καταδικασθέντα για φόνο.

Το εν λόγω άτομο διατυπώνει γραπτώς όλες αυτές τις κατηγορίες, χωρίς να είναι προσεκτικός (αμφίβολο κατά πόσον θα μπορούσαν να τεκμηριωθούν όλα αυτά, ακόμα και στην περίπτωση ενός διεφθαρμένου αστυνομικού). Ονοματίζει τον αξιωματικό, αλλά και τα άτομα που φέρονται να έχουν εγκληματική δράση και συνεργασία μαζί του...

Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τους αναγνώστες της εν λόγω επιστολής, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, να μην την αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα.

Όπως πληροφορούμαστε ο αξιωματικός της Αστυνομίας πληροφορήθηκε για το περιεχόμενο των πιο πάνω εδώ και ημέρες, χωρίς να δίδει ιδιαίτερη σημασία. Άλλστε, το περιεχόμενο μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, δόθηκαν οδηγίες προκειμένου να ελεγχθεί το ποιόν του εν λόγω ατόμου που διατυπώνει αυτές τις κατηγορίες και το οποίο διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top